Maleklubben

Mitt fargerike univers

passer for deg som

 • er nyskjerrig og liker utforske i kunsten
 • ønsker utvikle dine maleferdigheter og løfte dine malerier til nye høyder
 • vil oppleve større frihet i kunsten & oppleve økt maleglede
 • vil være en del av et kreativt & positivt fellesskap
 • søker indre ro & ønsker et sted hvor du kan koble av fra stress & hektiske hverdager
 • har behov & ønske om å få enda dypere kontakt med hele deg, & med det skape unik ærlig kunst
 • opplever at farger løfter deg & fyller deg med gode energier
 • er ny & ønsker lære
 • har male erfaring men ønsker få jevnlig inspirasjon & kunstnerisk påfyll
 • savner lære hele prosessen på ulike malerier & ikke bare stykkevis-og-delt

 

 

Jeg er klar for å finne min "wow" faktor 🎨🎨
Jeg ønsker årsmedlemsskap 🎨

MITT FARGERIKE UNIVERS

For deg som er åpen for kunstnerisk lek, utforske ulike uttrykk & søker frihet i kunsten

 

Mitt fargerike univers

- et maleglad fellesskap

Kunstnerisk frihet & økt maleglede

I starten av egen malereise, var det stadig tanker & indre spørsmål som dukket opp; hvordan tenker en abstrakt kunstner, hvor henter jeg inspirasjon, hvordan male bilder som ikke ender opp med dårlig selvfølelse og frustrasjon? Hvordan komme dit hvor man kjenner på kunstnerisk frihet? Hvordan være "på lag" med selvkritiske tanker underveis? And so on....

Dette er bakgrunnen for at jeg nå inviterer deg inn i Mitt fargerike univers. En maleklubb hvor jeg åpner døren fullt & helt for å dele med deg mine selvlærte ferdigheter i kunsten og dele åpent ulike mentale tankesett. Med det bistå deg om hvordan du kan komme forbi utfordringer & over på andre siden av frykt - og oppleve kunstnerisk frihet. Jeg ønsker å skape et positivt & løftende fellesskap med likesinnede. Ved å bli en del av portalen, får du jevnlig påfyll til din malereise - kunstnerisk men også mentalt & personlig. Nytt innhold hver måned.

Kunstnerisk frihet & allsidighet er essenssen i meg som kunstner. Og det som til stadighet trekker meg tilbake til lerretet. Jeg ønsker for deg, at du skal oppleve hvordan du kan frigjøre deg i kunsten, slippe opp for "regler og rammer", tune inn i deg selv, oppleve tillit til deg selv og prosessen & med det oppnå euforisk maleglede du før ikke trodde var mulig. 

Ingen bindingstid & du står fritt til å melde deg ut når du vil

 

"There is no must in art, because art is free" - Wassily Kandinsky 

 

Jeg vil bli med 444 kr mnd 🎨

Nytt maleri hver måned

Bli med meg fra første til siste penselstrøk 

Sammen kan vi finne gleden, inspirasjon og kreativiteten til å fylle et tomt lerret med vårt eget kunstneriske uttrykk. 

Jeg holder ingenting tilbake og deler alle mine hemmeligheter og ulike fremgangsmåter i denne prosessen som vil hjelpe deg å senke skuldrene, indre begrensninger, male med økt frihet og frigjøre din indre skaper.

Kunstnerisk kollektiv på nett

Bli kjent med, få inspirasjon og lær fra andre som deler din interesse og lidenskap

Du får tilgang til en lukket facebook gruppe. Her har vi fokus på å skape løftende og positivt fellesskap. Dele erfaringer og møte andre likesinnede. Det foregår sporadiske malekvelder Live i gruppen samt månedlig spørretimer.

Månedlige livesendinger

Din månedlige dose med kreativ inspirasjon og veiledning.

I starten av hver måned har jeg live spørretimer hvor du kan få svar på det du lurer på. Og tema en ønsker høre mer om.  Sporadisk arrangeres malekvelder hvor vi samles i live sending og koser oss i kreativ flyt.

Komplett kunnskapsbase

Alltid ved fingertuppene dine 

Med ditt medlemsskap i maleklubben, får du "nøkkelen" til vår komplette maleportal. Her finner du et vell av ressurser som strekker seg tilbake til oppstarten januar 2023. Dette inkluderer malerigjennomganger, stor variasjon av uttrykk og teknikker bl.a. I facebook gruppen kan du se opptak av alle tidligere sendte live sendinger.

Denne kunnskapsbasen er alltid tilgjengelig for deg, så lenge du er medlem, og gir deg mulighenetn å lære i ditt eget tempo og utforske akkurat når det passer deg best.

#Bonus

Som medlem i maleklubben får du i tillegg med gratis tilgang til et tidligere hovedkurs i abstrakt maling. 

Yes, jeg er med 🎨
Jeg ønsker binde meg til 1 år om gangen til kr 3720,-

"Har du lyst å male abstrakt, kan jeg anbefale Linda på det sterkeste. Hun er en fin og varm kursholder & forklarer alt på en utrolig god måte"

 

Hva kan du forvente av innhold i

 

Mitt fargerike univers er en månedlig medlemsportal, hvor du får tilgang til ny inspirasjon & læring hver måned. Jeg viser deg steg for steg, hele prosessen, fra blankt lerret til ferdig lekkert maleri. Vil du lære hvordan du kan bruke ulike teknikker & skape ulike uttrykk i kunsten, så er dette maleklubben for deg. I tillegg kjenne deg tryggere i valg av farger & kombinasjoner. Lek, nyskjerrighet & det å være fryktløs i skapelsen er tre egenskaper jeg har med meg i skapelsen. Jeg ønsker for deg, at du skal oppleve større frihet i din malereise, oppnå økt tillit & med det intens maleglede.

Jeg viser deg ærlig og autentisk hvordan jeg skaper kunst ved å jobbe intuitivt, med en god dose nyskjerrighet og lekenhet. Å lære å stole på vårt indre såvel som prosessen, er kunsten bak kunsten og ikke "gjort i en fei" å komme dit. Det er en prosess hvor øvelse og praktisering er hovedingrediensene. Men jeg vil gå veien med deg så lenge du er åpen & kjenner på ønske om å komme dit - vil jeg Inspirere & løfte deg for sammen er veien kortere å gå.

Maleklubben skal være et positivt fellesskap, hvor alle er på sin unike malereise. Noen har malt lenge, mens andre er ny & vil lære.

Maleklubben er et felles møtested hvor vi deler gleden det er å male abstrakt. Det blir en egen lukket gruppe på facebook for alle medlemmer. Her vil jeg holde månedlig Q & A - livesending hvor jeg svarer på spørsmål. I facebook gruppen vår vil jeg også arrangere malekvelder.

Som medlem av Mitt fargerike univers, vil du i April 2023 få tilgang til helt ny utgave av hovedkurset mitt  "Skap kunst fra hjerte"

Hei, jeg er Linda!

Kunstneren i meg ble født i 2011.

Den gang startet jeg helt på scratch, uten male eller tegneferdigheter. Eneste jeg da hadde var et indre kaos og mørke, som jeg desperat ønsket bort. Jeg kan med hånden på hjertet si, at kunsten reddet meg.

Det ble mange dårlige malerier første tiden. Det hjalp ikke særlig på verken frustrasjonen eller selvfølelsen. Men jeg fortsatte. For hånd i hånd gikk mitt sterke behov for å uttrykke meg. Og til tross for dårlige malerier, opplevde jeg at tankene stilnet og jeg kjente en indre ro. Jeg malte mye og ofte og etterhvert kom en indre glede. En glød ble tent.

Jeg klarte etterhvert å løsrive meg i kunsten. Lyttet innover og tok imot det som kom av uttrykk og følelser. Jeg ga meg selv tillatelse til å “feile”. Jeg forsto at jeg måtte “karre” meg gjennom frustrasjon og fortvilelse for å komme over på “andre siden” - den ultimate FRIHETEN I KUNSTEN. 

 

Er Mitt fargerike univers for deg?

Er du søkende og åpen? Ønsker du å skape med fravær av "regler" og "oppskrifter? Har du mye på innsiden og føler det vanskelig å uttrykke hele deg? Da kjære venn, er du absolutt på rett sted

Enten du har malt lenge eller er ny og ønsker å lære, så vil du få godt utbytte.

En kan oppleve ulike utfordringer i kunsten: enten det er mentalt eller kunstnerisk. Har du som eksempel opplevd at du kjenner på nedsatt selvtillit når du skaper? Dette henger ofte sammen med mentale tankesett vi er tillært eller hvor vi synes det er vanskelig å "slippe kontrollen" i skapelsen. Kunstneriske utfordringer kan i mange tilfeller dreie seg om såkalt "malesperre" hvor man ikke kommer videre i prosessen til ferdig maleri. Eller at man har en rekke "regler" for hvordan bygge et maleri, men hvor denne måten å skape på, ikke passer helt for deg og du føler deg mer "innrammet" enn fri i kunsten.

Utfordringene varierer og uansett hva man kjenner på, så er det helt "normalt". Det jeg ønsker for DEG, gjennom maleklubben, er at du skal oppleve større frihet, mer mestring & lære en rekke teknikker og tankesett slik at kunsten blir en forløsning for deg, slik det var for meg.

Like under, vil du få svar på spørsmål du gjerne lurer på

🌟

Ingen bindingstid 🌟

Du har selvsagt med deg  månedsbeløpet videre, så lenge du er medlem av Maleklubben. 

 

 

 

Betal nå

444 ,-

 • Ingen bindingstid - du melder deg ut når du måtte ønske
 • Tilgang til Maleklubben (medlemsportal)
 • Medlemsskap i Facebook gruppe tilhørende klubben
 • Live spørretimer i malegruppen hver mnd
 • Jevnlig inspirasjon & læring med nye drypp hver måned
 • Malevideoer fra A-Å hvor du lærer steg for steg ulike teknikker & fremgangsmåter
 • Som medlem vil du få tilgang til hovedkurset mitt "Skap kunst fra hjerte" i April 2023 (ny versjon)
 • Månedlig Q & A, hvor du får svar på dine spørsmål i Live sending
Bli med nå 🌈