Et penselhav av muligheter. Hva skal du velge? 🎨

 

Jeg har laget en gratis PDF til deg, hvor jeg deler mine mest brukte pensler slik at du kan hente inn spennende effekter, variasjon & magisk samspill i dine uttrykk 👩🏼‍🎨🎨🦋

Yes! Den ønsker jeg 🎨

Kanskje ønsker du å komme igang å male? Enten som ny eller du har hatt en lengre malepause. Du går inn i hobby butikken og ser et stort "hav" av mulige valg. Etterfulgt av overveldelse, før du snur og går ut igjen. Uten en eneste pensel. 

Fortvil ikke kjære venn! 

Kjenner du til kunsten min, så vet du at variasjon, og kraftfull/uttrykksfull kunst er min lidenskap. Jeg ELSKER å leke, være nyskjerrig, intuitiv & benytter meg mye av mixed media. Variert og spennende uttrykk skapes ved å bl a variere male redskaper. I denne gratis pdf deler jeg mine 6 mest brukte pensler, som jeg varmt anbefaler deg å utforske og bli venn med. Jeg lover du vil bli overrasket, i positiv forstand selvsagt ❤️

 

Om meg

Hei! Jeg er Linda og kunsten vekket meg til livet i 2011. Jeg er en abstrakt kunstner, og signerer kunsten min; Linda Sales. Uten erfaring startet jeg å male i 2011. Jeg fant min stemme gjennom kunsten.

Bakgrunn: jeg var deprimert,  mentalt utslitt, og motløs. Jeg erfarte raskt, at å være i maleflyt ga meg en pause fra en utfordrende tid. Det ble et sted hvor jeg bearbeidet tanker og følelser ubevisst og jeg kurerte mitt indre kaos via farger & kreativ utfoldelse. Gleden av å skape noe eget vokste, jeg fant min malestil og å male bilder har siden vært min lidenskap, min frigjøring og min beste uttrykksmåte. Min drøm er å inspirere deg, både kreativt & mentalt.